A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Охорона праці очима дітей!

Дата: 07.05.2021 13:18
Кількість переглядів: 298

28 квітня в Україні відзначався Всесвітній день охорони праці. Учні шкіл, вихованці дитячих садків активно долучилися до проведення тижня охорони праці.                    В закладах загальної та дошкільної освіти були проведені он-лайн бесіди, семінари з охорони праці та конкурс малюнків на тему "Охорона праці очима дітей".                       Конкурс малюнків проходив в різних вікових групах. Перша група учні від 6 до 10 років,               друга група - від 11 до 14 років, третя група - від 15 до 18 років, четверта група - вихованці дитячих садочків.

До відділу освіти Білолуцької селищної ради надійшло більше 50 малюнків на відповідну тематику, найбільшу творчу активність виявили учні Можняківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Білолуцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів і вихованці ЗДО «Барвінок».

06 травня 2021 року відбулось засідання комісії з визначення переможців конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей", за участі Кузнєцової С.А.- начальника відділу освіти Білолуцької селищної ради, голови комісії; членів комісії Большунової  Н.П. - головного спеціаліста відділу освіти Білолуцької селищної ради;                                    Віннікова В.М. - інженера відділу освіти Білолуцької селищної ради; Сорокіної О.С. - страхового експерта з охорони праці сектору профілактики страхових випадків Старобільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області.

Переможці конкурсу були нагороджені цінними подарунками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора