A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Прокуратура повідомляє!!! Новопсковським відділом Старобільської окружної прокуратури здійснювалось представництво інтересів держави у І кварталі 2021 року

Дата: 25.03.2021 09:29
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

Новопсковським відділом Старобільської окружної прокуратури здійснювалось представництво інтересів держави у І кварталі 2021 року

 

 

Новопсковським відділом Старобільської окружної прокуратури Луганської області протягом І кварталу 2021 року здійснювалась одна з конституційних функцій органів прокуратури – представництво інтересів держави в суді.

Слід зазначити, що упродовж минулого періоду поточного року Новопсковським відділом Старобільської окружної прокуратури пред’явлено до суду 2 позовні заяви у сфері цивільного судочинства на загальну суму 938 тис. грн. про розірвання договорів оренди земельних ділянок загальною площею 33,5 га та їх повернення внаслідок їхнього нецільового використання.

На цей час триває судовий розгляд за вказаними позовними заявами.

Питання здійснення заходів прокурорського реагування представницького характеру перебуває на постійному контролі Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури.

 

 

 

Прокурор Новопсковського відділу

Старобільської окружної прокуратури                                        А.С. Ляхов

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора