A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Прокуратура повідомляє!!! Закінчено судовий розгляд корупційного кримінального правопорушення

Дата: 23.03.2021 12:42
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

 

Закінчено судовий розгляд корупційного кримінального правопорушення

Новопсковським районним судом Луганської області винесено обвинувальний вирок стосовно місцевого мешканця району, обвинуваченого у скоєнні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого                              ч. 1 ст. 354 КК України (підкуп працівника підприємства, установи чи організації) та призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 2550 грн. з конфіскацією у дохід держави суми незаконної винагороди у сумі 1000 грн.

В ході досудового розслідування встановлено, 26.01.2021 на автомобільній дорозі перед смт. Новопсков чоловік зупинив вантажний автомобіль «КРАЗ»  одного з комунальних підприємств району із вантажем піску. Маючи умисел, спрямований на підкуп працівника підприємства шляхом пропозиції та надання останньому неправомірної вигоди з метою завезення водієм вантажу піску за місцем мешкання правопорушника, останній запропонував та в подальшому надав водієві вантажівки грошові кошти в сумі 1000 гривень.

Однак, водій вантажного автомобілю відмовився від отримання запропонованих йому грошових коштів та повідомив про неправомірні дії місцевого мешканця до правоохоронних органів району, викривши таким чином скоєне корупційне правопорушення.

Публічне обвинувачення у суді підтримували прокурори Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області.

Сторона обвинувачення надала суду достатні докази, що  підтверджують винуватість правопорушника.

Довідково: на даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження (30 днів з дня проголошення вироку).

 

 

Виконувач обов’язків

начальника Новопсковського відділу                                               В. Полинюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора