A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ ПРО УМОВИ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ЗМІН ДО ВІДОМОСТЕЙ ПРО СТРУКТУРНЕ УТВОРЕННЯ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ, ЩО НЕ МАЄ СТАТУСУ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ ТА УМОВИ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ПРИПИНЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБ'ЄДНАННЯ.

Дата: 16.07.2020 15:36
Кількість переглядів: 355

 

Державна реєстрація змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у Луганській області

 

Для державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр), подаються:

заява про державну реєстрацію змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі;

примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління структурного утворення політичної партії про зміни, що вносяться до Єдиного державного реєстру;

примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) протоколу засідання керівного органу структурного утворення політичної партії, на якому відповідно до статуту політичної партії було скликано засідання вищого органу управління структурного утворення політичної партії;

документ, що підтверджує правомочність прийняття рішення відповідно до статуту політичної партії;

відомості про керівні органи структурного утворення політичної партії (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження керівника, членів інших керівних органів, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), посада, контактний номер телефону та інші засоби зв’язку) - у разі внесення змін до складу керівних органів.

Для державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у зв’язку із зупиненням (припиненням) членства у структурному утворенні політичної партії, що не має статусу юридичної особи, член керівного органу (крім керівника) подає копію заяви про зупинення (припинення) ним членства до відповідних статутних органів політичної партії з відміткою про її прийняття.

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі - не пізніше десяти робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації.

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації змін до відомостей про первинний осередок політичної партії - протягом одного робочого дня з дати подання документів для державної реєстрації.

За проведення вищенаведених реєстраційних адміністративний збір не справляється.

У Луганській області, документи подаються до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22.

Отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна також звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за телефонами - 0953624202, 0645242216.

 

 

Державна реєстрація припинення громадського об'єднання,

що не має статусу юридичної особи у Луганській області

 

Громадське об'єднання - це добровільне об'єднання фізичних осіб та/або юридичних осіб приватного права для здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів.

Громадське об'єднання може здійснювати діяльність зі статусом юридичної особи або без такого статусу.

Для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, про його саморозпуск.

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи - не пізніше трьох робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації.

За державну реєстрацію припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, адміністративний збір не справляється.

Документи для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, місцезнаходженням якого є населені пункти Луганської області, подаються до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22.

Отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна також звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за телефонами - 0953624202, 0645242216.

 

Східне міжрегіональне управління

Міністерства юстиції (м. Харків)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора