A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Проведення навчального вебінару «Розумні міста та громади в сучасному світі», що відбудеться о 14:00 год 16 квітня 2020 року.

Дата: 14.04.2020 13:29
Кількість переглядів: 506

Інформація про проведення вебінару від ДЕПАРТАМЕНТА МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ, ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ТА ЗОВНІШНІХ ЗНОСИН

Пріоритетний розвиток інформаційно-комунікативних технологій стратегічно важливий, оскільки зовнішні ефекти прямо впливають на потенціал регіональної економіки, покращують рівень життя, конкурентоспроможність за рахунок синергії.

Розумні рішення створюють додаткові можливості для підвищення цінності населеного пункту. Інтеграція технологій уможливлює підвищення ефективності використання ресурсів, економічного потенціалу, створення й розвиток нових напрямів бізнесу, сервісу і, найважливіше, поліпшення якості життя громадян. Створення SmartCity передбачає комплексні соціальні та технологічні трансформації, що уможливлюються шляхом розвитку сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, розроблення нових стандартів енергоефективності та появи нової якості відносин між громадою та місцевою владою.

Високоефективні механізми регіонального розвитку із застосуванням інформаційно-комунікативних технологій доцільно активізувати у пікові періоди соціально-економічних криз, що є актуальним в умовах загрози глобального рівня, а саме протидії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-I CoV-2 (далі – пандемія COVID-19).

З метою вивчення світового досвіду із розвитку напряму SmartCity, а також розгляду перспектив його впровадження у Луганській області Департаментом планується проведення навчального вебінару «Розумні міста та громади в сучасному світі», що відбудеться о 14:00 год 16 квітня 2020 року.

Запрошені спікери: Олексій Любецький та Оксана Потапенко, представники Ізраїльської компанії AuxBridge. Під час заходу ви дізнаєтесь, що таке розумне управління у сучасному світі та які технології для населених пунктів будуть актуальними після завершення пандемії COVID-19.

Участь у вебінарі безкоштовна.

Для участі у заході необхідно зареєструватись, заповнивши онлайн-форму за посиланням https://forms.gle/tvM6dqP5k7j7jets5 не пізніше 14 квітня 2020 року.

Детальну інформацію з програмою вебінару та інструкцією щодо підключення до нього буде надіслано зареєстрованим учасникам на електронну пошту 15 квітня 2020 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора