A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

ГРАНТОВА ПІДТРИМКА В РАМКАХ ПРОГРАМИ ООН З ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗБУДОВИ МИРУ НА СХОДІ УКРАЇНИ

Дата: 09.04.2020 08:25
Кількість переглядів: 468

 

 Повідомляємо про основні напрямки грантової підтримки в рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру на Сході України!

За фінансової підтримки Європейського Союзу розпочинається грантова програма для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на підконтрольних Уряду України територіях Луганської, Донецької та Запорізької областей на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств. Грантова підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проєктів у таких секторах економіки: виготовлення кераміки і гончарних виробів, посуду, сувенірної продукції тощо; виробництво текстильної продукції та одягу, виготовлення та ремонт швейних виробів; виробництво харчових продуктів; виробництво зернових та олійних культур; виробництво яловичини та коров’ячого молока; виробництво м’яса домашньої птиці та яєць.

Максимальна сума одного гранту: до 6500 євро у гривневому еквіваленті.

Для участі в конкурсі бажаючі повинні заповнити заявку і з необхідними додатками подати її виключно через он-лайн систему прийому заявок за посиланням grant.ccc-tck.org.ua. Кінцевий термін подання заявок до 23:59 (за київським часом) 3 травня 2020 року.

Для отримання додаткової інформації щодо умов конкурсу та процедури подачі заявок просимо звертатися до Творчого центру ТЦК за електронною поштою: info@ccc.kiev.ua або за телефоном 0 (800) 406 411.

Інформація про конкурс та його вимоги, рекомендації з підготовки бізнес-планів та інструкція з подачі он-лайн заявки розміщені в Посібнику з Підготовки та подання заявок на участь у конкурсі на сайті ТЦК: ccc-tck.org.ua, на окремому сайті грантової програми http://my-ccc.org/ та на сторінці програми в соціальній мережі Facebook facebook.com/ccc.creative.centre.

Крім того, в кожній цільовій області будуть проведені інформаційні заходи щодо роз’яснення умов конкурсу. Графік інформаційних заходів та їх кураторів буде розміщено додатково за посиланням: http://my-ccc.org/kohkypc-3.html.

Усім бажаючим прохання повідомити Білолуцьку селищну раду про намір втілити у життя свої бзнес - проєкти.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора