A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

7 березня 2018 року святковий концерт у приміщенні МБК

Дата: 16.03.2018 10:53
Кількість переглядів: 575

Вітаємо зі святом весни! Бажаємо сонця ясного на землі й наобрії, долі незрадливої, щедрої, доброї. Хай все задумане здійсниться, хай радістю дні розпочинаються!

Любі жінки! Сердечно вітаємо вас з днем всіх жінок - 8 березням! Щиро бажаємо вам щастя, здоров’я, успіхів у житті, багато любові та хай у вас завжди буде весняний настрій!!! 

Вітаємо з Міжнародним днем Жінок! Бажаю щастя, здоров'я, успіху у житті і в майбутній роботі, нехай збуваються всі її мрії і плани. Бажаю, щоб сонечко завжди світило над твоєю головою і в житті ніколи не було дощу.

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора