Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Сьогодні, 3 вересня 2024 року на Алеї Слави у м. Києві відбулося урочисте поховання нашого земляка, мешканця Білолуцької громади Петрова Павла Вікторовича

Дата: 03.09.2024 12:13
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Сьогодні, 3 вересня 2024 року на Алеї Слави у м. Києві відбулося урочисте поховання нашого земляка, мешканця Білолуцької громади Петрова Павла Вікторовича, який народився та проживав у селі Павленкове Білолуцької селищної громади Старобільського району (колишній Новопсковський район) Луганської області. 

 

Петров Павло Вікторович закінчив Луганський національний аграрний університет, а потім пройшов навчання у Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

 

З 2015 року проходив військову службу за контрактом у Луганському прикордонному загоні імені Героя України полковника Євгенія Пікуса на посаді інспектора прикордонної служби вищої категорії, начальника кінологічної групи (інспектора) прикордонної комендатури швидкого реагування «Щастя».

 

Головний сержант зустрів ворога в перший день повномасштабного вторгнення рф в Україну 24.02.2022 року в складі ПКШР «Щастя» на ділянці відповідальності в Міловському районі.

 

З 25 лютого 2022 року перестав виходити на зв’язок та до донедавна вважався зниклим безвісти. Згідно з показаннями побратимів, головний сержант Петров Павло Вікторович героїчно загинув під час виконання бойових завдань із захисту Батьківщини у Луганській області.

 

Без батька залишилася донечка, дружина втратила вірного чоловіка, батьки – люблячого сина.

 

Йому було всього 30 років…

Скорбота, біль, смуток… 

Співчуття рідним та близьким.

Доземний уклін, вічна пам’ять та слава полеглому воїну! 

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора