A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Освіта в період війни! Навчаємось, вдосконалюємось, розвиваємось

Дата: 08.05.2023 16:28
Кількість переглядів: 105

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

З 2 по 4 травня у Закарпатській області відбувся Національний форум «Освіта в Україні – виклики сьогодення та перспективи майбутнього». В обміні досвідом в освітній галузі взяли участь керівники управлінь, відділів освіти Луганської, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Івано-Франківської, Чернігівської, Одеської та Миколаївської областей. До роботи форуму були запрошені керівники освіти з 18 громад Луганщини. Від Білолуцької громади учасником заходу була начальник відділу – Світлана Кузнєцова. 

Одним із важливих питань, які обговорювалися, - це розвиток ІТ-технологій та їх вплив на освітнє середовище, інноваційні підходи до навчання у період воєнного стану та дистанційного навчання. На сьогодні застосування «цифрових» технологій в освіті – наразі одна з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку освітнього процесу. Учасникам форуму були представлені надсучасні інформаційні технології: блокчейн, NFT, штучний інтелект. Спікери форуму поділилися досвідом щодо особливостей організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, взаємодії і співпраці освітян з органами місцевої влади для забезпечення безпеки учнів. 

Організаторами форуму виступили громадські організації «Українська агенція інноваційного розвитку» та «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ».

Дякуємо організаторам форуму за змістовний захід на Закарпатті та плідну співпрацю! Разом до Пермоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора