A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Зустріч з воїнами батальйону ТрО Старобільського району

Дата: 17.03.2023 17:52
Кількість переглядів: 93

На цьому тижні начальник Білолуцької селищної військової адміністрації Олександр Козич здійснив робочу поїздку до міста Краматорськ у складі делегації представників Старобільського району. Ціллю поїздки була зустріч з воїнами батальйону ТрО Старобільського району у складі 119 бригади ТрО Луганської області . Під час зустрічі з командирами підрозділів батальйону були визначені задачі співпраці і допомоги батальйону від громад Старобільського району. Представники делегації передали для потреб батальйону оргтехніку, в край необхідну для організації діяльності військової частини. Приємною несподіванкою стало нагородження відзнаками «Волонтер України» начальника Білолуцької СВА Олександра Козича та інших членів делегації, що неабияк мотивує та надихає!
У складі батальйону служать багато жителів Білолуцької громади, які мужньо захищають нашу Батьківщину на самих гарячих напрямках фронту.
Наші земляки -справжні Герої. Їхній патріотизм, налагоджена робота, відвага та самовідданість вражає.
Під час спілкування хлопці передали привітання землякам та запевнили що обов'язково повернуться з Перемогою до рідного українського Білолуцька.
Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора