A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

На користь держави стягнуто майже півмільйона гривень з недобросовісних постачальників газу для опалення закладів освіти Новопсковщини

Дата: 03.02.2022 08:12
Кількість переглядів: 464

Прокуратура України — Вікіпедія

Прокурори Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області проводять системну роботу щодо контролю використання бюджетних коштів у сфері охорони дитинства.

Господарським судом Луганської області задоволено два позови прокуратури за фактами неправомірного збільшення ціни на природний газ для опалення приміщень дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів Новопсковщини.

Як приклад, в одному з останніх судових рішень підтверджено правову позицію прокурорів щодо безпідставного завищення вартості природного газу для закладів освіти Новопсковської об’єднаної територіальної громади Старобільського району.

За позовом Старобільської окружної прокуратури приватне товариство зобов’язано відшкодувати збитки – надмірно сплачені грошові кошти в розмірі понад 400 тис. гривень.

Під час розгляду провадження прокурорами доведено, що після проведення відкритих торгів між відділом освіти та газопостачальником укладено договір. У подальшому сторони упродовж року безпідставно уклали чотири додаткові угоди, якими збільшено вартість предмету закупівлі майже на 40 відсотків, внаслідок чого зменшено об’єми поставки газу.

 

 

Прокурор Новопсковського відділу                                                   О. Білик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора