A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Новопсковським відділом Старобільської окружної прокуратури підтримується публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого місцевого мешканця, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України

Дата: 31.03.2021 08:23
Кількість переглядів: 344

Новопсковським відділом Старобільської окружної прокуратури підтримується публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого місцевого мешканця, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі)

         Встановлено, що раніше судимий місцевий житель Старобільського району, перебував у громадському місці без захисної маски та документів, що посвідчують його особу, чим порушив вимоги Постанови КМУ "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2". Протиправні дії особи були помічені дільничним офіцером поліції, який повідомив порушнику про складання стосовно нього протоколу про адміністративне правопорушення. Після чого, з метою уникнути адміністративної відповідальності, чоловік надав неправомірну вигоду працівнику поліції в розмірі 1000 грн. за невжиття ним заходів, спрямованих на складання протоколу.

         Свою вину у вчиненні злочину чоловік визнав у повному обсязі.

         За погодженням з прокурором чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України "надання неправомірної вигоди службовій особі".

         Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

         На цей час кримінальне провадження перебуває на розгляді в суді.

 

Довідково: санкцією ч. 1 ст. 369 КК України передбачена відповідальність у виді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

За матеріалами Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора